Skywind

Morrowind i Skyrim-drakt gjør store fremskritt

Det ambisiøse Skywind-prosjektet vises frem igjen.

Skywind – det ambisiøse moddeprosjektet som innebærer å gjenskape Elder Scrolls III: Morrowind i Skyrim-motoren – har pågått lenge. Det er imidlertid ingen grunn til å gi opp håpet, for det jobbes fremdeles knallhardt med å ferdigstille modden.

På fredag ble nemlig den femte utviklervideoen sluppet. Videoen, som du kan se øverst, gir oss innsikt i hvor langt prosjektet har kommet, og samtidig benytter modderne anledningen til å be om hjelp til å få modden i havn.

Utviklerne opplyser at modden har fått en lang rekke endringer og oppdateringer siden den siste utviklervideoen, som ble sluppet sist sommer. Mange av de spillmekaniske systemene skal nå være i havn, og flere av regionene i spillet er blitt ferdigstilt.

Daglige fremskritt

Skjermdump/YouTube

Ifølge utviklerne gjøres det store fremskritt hver eneste dag, og modderne har satt en høy standard for visuell kvalitet – noe som kommer frem i videoen.

Utviklerne bedyrer at det er gjenskapelsen av det enorme antallet 3D-modeller som er den aller mest krevende oppgaven, og i den forbindelse ønsker prosjektet å knytte til seg erfarne folk på industrinivå for å sikre og oppretteholde høy kvalitet.

Ellers gjøres det også store fremskitt på lydsiden, og over 200 stemmeskuespillere har så langt bidratt til prosjektet.

Dessverre er vi ennå ikke nærmere en lanseringsdato, så det er fremdeles høyst uvisst når vi faktisk får anledning til å spille Skywind. Mer informasjon finner du på prosjektets hjemmeside.

Les også: Bethesda vil at The Elder Scrolls VI skal holde på spillere i minst ti år »

Siste fra forsiden