MotoGP4 kommer til sommeren

Realistisk fysikk, lisensierte motorsykler, og adrenalinpumpende flerspilleraction er hva Namco lover vi får masse av når de lanserer MotoGP4 til sommeren.

Namco har nå kunngjort at det fjerde spillet i MotoGP-serien skal lanseres i løpet av sensommeren. Denne gangen loves vi at seriens fartsfylte gameplay tas videre med en forbedret fysikkmotor, autentiske syklistanimasjoner og flere ulike typer værforhold. Spilleren får prøve alle de tre sykkelklassene fra 2004-sesongen (dvs, MotoGP, 125cc og 250cc) på 16 nøyaktig gjenskapte baner fra hele verden.

I tillegg skryter Namco av et større utvalk spillbare racinglegender enn tidligere, og de nevner blant annet Kevin Schwantz, Wayne Rainey, Mick Doohan, Wayne Gardner og den nå avdøde Daijiro Kato. Namco forteller også at i tillegg til hendelsene på banen, får vi bruke tid mellom løpene på å oppgradere syklene og teste nye deler. De som liker å spille sammen med andre kan bruke PS2 Multitap for å spille mot opp til fire andre spillere.

Spillet inneholder også et nytt treningssystem som er designet for å lære spilleren hvordan han (eller hun) skal få mest mulig ut av de hissige tohjulingene. Namco jobber tett med Dorna Sports (som er ansvarlig for lisensieringen av den offisielle MotoGP-serien) for å sikre at spillet leverer et autentisk bilde av sporten.

Siste fra forsiden