Motorsykler fra Polyphony Digital

Gran Turismo-skaperne jobber med et motorsykkelspill som har fått navnet Tourist Trophy: The Real Riding Simulator.

Etter å ha feiet bort det meste av konkurransen på bilsimulatorarenaen (på konsoll, vel og merke) ser det nå ut som Polyphony Digital har bestemt seg for å gå over på motorsykkelarenaen. I følge det nyeste nummeret av Famitsu jobber de nemlig på et motorsykkelspill som heter Tourist Trophy: The Real Riding Simulator.

Tourist Trophy tilbyr en rekke ekte motorsykkelmodeller fra fabrikanter som Honda, Suzuki, Kawasaki og Yamaha, og i tillegg til toppmoderne sykler får vi klassiske modeller fra åtti- og syttitallet. Spillet kommer med massevis av baner fra den virkelige verden. For øyeblikket er kun to av disse banene offentliggjort; Tsukuba og Fuj Speedway.

Vi får også en haug av innstillingsmuligheter, og lar deg endre på alt fra vinkelen "gaffelen" står i til hvordan girene fungerer. Naturligvis får du også velge mellom forskjellige dekktyper, slik at du til en hver tid kan bruke dekk som passer underlaget. Tourist Trophy: The Real Riding Simulator kommer til PS2, og mer informasjon er ventet på Tokyo Game Show, som akkurat har startet.

Siste fra forsiden