DeathSpank bryter tausheten

Mye info på nettet

I forrige uke kom det mye info om Ron «Monkey Island» Gilberts neste spill.

DeathSpank er et actionrollespill med eventyrelementer utviklet av Ron Gilbert, LucasArts-veteranen som i sin tid var hovedmannen bak de to første (og beste?) Monkey Island-spillene.

Fargerikt eventyr.

I forrige uke hadde nettstedet 1UP et eksklusivt fokus på DeathSpank, og leverte en mengde forskjellige artikler, videoer og intervjuer. Vi har tatt med det viktigste her.

DeathSpank skal lanseres i 2010 (eller deromkring), og kommer til flere plattformer (inkludert PS3, Xbox 360 og PC). Spillet følger DeathSpank, som sannsynligvis er den største og beste helten i historien. Hans spesialitet er å slå ting veldig hardt, gjerne ved hjelp av sverd og andre våpen.

Spillet inkluderer massedrap på fæle monstre, komplekse nøtter, interaksjon med merkelige figurer, mulighet til å finne og utstyre seg med over 100 forskjellige våpen og like mange rustninger, og gi DeathSpank nye og bedre egenskaper i løpet av kampanjen.

Vi loves også mengder av humor, mulighet for samarbeidsspill med en venn (på samme maskin) og en unik grafisk stil som kombinerer 2D og 3D i en åpen verden. Utviklerne regner med at spillet vil ta cirka 15 timer å spille gjennom.

Stikk også innom spillets nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden