Mye nytt på PlayStation Store

I forrige uke dukket det opp en haug nye spill på PlayStation Store, samt nye demoer og ekstrapakker.

Om du har PlayStation 3, kan du nå kjøpe og laste ned fire nye billigspill fra PlayStation Store. Det av disse som har fått mest oppmerksomhet til nå er kanskje bilspillet Pixeljunk Racers, som ser ut til å minne litt om klassiske titler som Super Sprint og Iron Man Offroad.

Pixeljunk Racers

Deretter har vi tre spill som benytter seg av kamerasystemet PlayStation Eye. Disse er Operation Creature Feature, et actionhjernetrimspill, Aqua Vita, hvor du får utforske en lekker og intrikat undervannsverden, samt Trials of Topoq, hvor du må rulle en ball gjennom svevende labyrinter.

Sony har også lansert programvaren Eyecreate, som lar deg manipulere bilder og filmer tatt med PlayStation Eye. Her kan du for eksempel legge til fancy effekter og slike ting. EyeCreate er gratis.

Om du har lyst på mer gratismoro kan du laste ned ferske demoer av Tony Hawks Proving Ground og Ratchet & Clank for PS3. I tillegg har Sony lansert en haug av videoer og ekstrapakker. Besøk Three Speech for en full liste over hva som er nytt.

Siste fra forsiden