Mystikk og eventyr i Folklore

Folklore er et mørkt fantasyspill til PS3. Spillet er inspirert av vestens eventyr og folkehistorier.

Folklore er et nytt actioneventyr fra japanske Game Republic. Spillet følger to hovedpersoner, som begge blir trukket mot den vesle byen Doolin.

Den ene av spillets to hovedpersoner er journalisten Keats, som på tross av sin manglende overtro ser seg nødt til å ta en jobb for et okkult magasin. En dag blir han oppringt av en fremmed kvinne (fra Doolin) som trygler om hjelp. Han haster avsted for å finne henne, men når han kommer frem, viser det seg at hun allerede er død.

Ellen er den andre hovedpersonen. Hun mistet sin mor da hun var ganske ung, men fikk nylig et brev fra en person som hevdet å være moren og ba om et møte. Dette møtet skulle selvfølgelig også foregå i Doolin, hvor Ellen og Keats møtes. Sammen må de nå undersøke byen, som viser seg å være en slags portal til syv andre verdener.

Folklore er inspirert av vestlige eventyr, og gir oss sjansen til å samhandle med over hundre originale vesener, mennesker og monstre. De syv verdenene spillet foregår i skal alle være svært unike og varierte, med massevis av spennende og underlige steder å utforske.

Mens Keats kjemper mot fiendene ved hjelp av direkte angrep, er Ellen litt mer strategisk, og fanger fiendene ved hjelp av smarte feller. Hver av figurene har sin egen historie du må komme til bunns i, og valg du gjør som den ene av dem vil kunne direkte påvirke historien til den andre.

Siste fra forsiden