Mystisk spillannonsering fra The Stanley Parable-designer

Vil du finne ut mer må du løse utviklerens gåte.

Crows Crows Crows

William Pugh, mannen som sammen med Davey Wreden utviklet The Stanley Parable, har annonsert et kommende spill fra sitt nye studio, Crows Crows Crows. Kanskje inspirert av sin tidligere samarbeidspartner har Pugh imidlertid utelatt de fleste detaljene rundt spillet, som hva slags spill det er og hva det heter.

Inspirert av Fallout?

Alt vi vet så langt er at det visstnok skal lanseres veldig snart, og ut ifra spillets skjermbilder kan det se ut som nok et utforskningsspill i førsteperson. I tillegg inneholder studioets nettside et mystisk puslespill som kanskje kan gi oss noen svar.

Detektivarbeid

Ved å trykke på mappen ved navnA .807 får du lese gjennom flere dokumenter angående noen tyverier. Saksrapporten viser seg riktignok å være ufullstendig, og for å få en bedre forståelse av saken blir du nødt til å utføre litt godt, gammeldags detektivarbeid.

Her kreves både nysgjerrighet og en god porsjon tålmodighet, men selv om du kommer til bunns i puslespillet vil du ikke nødvendigvis bli klokere på hva det endelige spillet går ut på.

Har planten noen spesiell betydning?

Vil vi få i oppgave å løse tyverisaken? Er det kanskje vi som er tyven? Har dette i det hele tatt noe med Pughs spill å gjøre, eller prøver han bare å forvirre oss? Ifølge Crows Crows Crows’ nettside kan vi vente oss noen svar i nær fremtid.

Er du interessert, men bare ikke har tid eller lyst til å gjøre noe av detektivarbeidet selv kan du følge fansens fremgang på Reddit.

Davey Wredens nyeste spill forteller en interessant historie.
Men ikke alle vil finne en dypere mening i The Beginner’s Guide »

Siste fra forsiden