Mytologisk action til PS2

I God of War, fra Sony Computer Entertainment, blir du med på en dyster reise i gresk mytologi.

Sony har nå kunngjort at de vil lansere actioneventyret God of War til PS2 i løpet av årets andre kvartal. Dette spillet foregår i en mørk og dyster verden basert på eldgammel gresk mytologi, og gir deg rollen som krigeren Kratos. Historien om handler vold, galskap og hevn, og spillet lover brutal kamp kombinert med hard hjernetrim.

Sony forteller at spillet vil drive actioneventyrsjangeren framover, ved hjelp av sin kombinasjon av heftig nærkamp, dramatisk historiefortelling og spektakulær grafikk. God of War tar deg med gjennom varierte spillområder fylt til randen av unike fiender. Kampsystemet tillater avanserte kombinasjonsbevegelser og "kontekst-sensitive" bevegelser.

God of War begynner med at Kratos gjør seg klar til å hoppe utfor et stup for å gjøre ende på sitt eget liv. Du får så oppleve de hendelsene som ledet ham til den håpløse situasjonen han befinner seg i. Gjennom fire kapitler får du ta del i kampen mellom Kratos og den mektige krigsguden, Aries. Historien fortelles blant annet gjennom over en time med filmsekvenser.

Siste fra forsiden