Nå blir Halo Wars' nyversjon tilgjengelig for alle

Microsoft har annonsert en frittstående lansering av strategispillet.

Mot slutten av fjoråret lanserte Microsoft en oppusset utgave av Halo Wars, med én ganske stor hake: Spillet var kun tilgjengelig for de som kjøpte «Ultimate»-versjonen av Halo Wars 2.

Halo Wars: Definitive Edition byr blant annet på en grafisk overhaling.
Microsoft

Så langt har det vært umulig å sikre seg nyversjonen på noen annen måte, men nå blir spillet tilgjengelig for alle. På sine nettsider forteller Microsoft at Halo Wars: Definitive Edition kommer til PC og Xbox One den 20. april.

PC-spillere kan velge mellom å plukke opp sanntidsstrategispillet via enten Steam eller Windows-butikken for Windows 10. Akkurat det valget er kanskje lett for mange, men det er verdt å merke at Halo Wars: Definitive Edition er en del av Xbox' Play Anywhere-program.

De som plukker det opp digitalt via Windows-butikken får dermed både Windows 10- og Xbox One-utgaven med på kjøpet.

Spennende strategi

Halo Wars kom opprinnelig ut i 2009, og introduserte en litt annerledes opplevelse enn det vi var vant til fra Halo-serien. Spillet finner sted 20 år før hendelsene i Halo: Combat Evolved, og byr på kamper mellom mennesker og Covenant-rasen.

Vår anmelder likte spillet svært godt, og mente Halo Wars leverte en deilig action-strategiopplevelse:

– Ensemble har klart å skape et Halo-spill med en helt ny innfallsvinkel, og en sterk historie og spennende gameplay bidrar begge til at dette er en kvalitetstittel. Hvis du likte et spill som World in Conflict, og ikke hater settingen i rommet, er dette garantert et spill du vil falle pladask for, skrev Mikael Harstad Groven.

Oppfølgeren fikk også en god mottakelse.
Les vår omtale av Halo Wars 2 her »

Siste fra forsiden