Nå er Battlefield Hardlines Getaway-utvidelse gratis

Tilbudet varer bare i en uke.

Veien mot Battlefield 1-lanseringen fortsetter, og Electronic Arts gir bort nok en pakke med tilleggsinnhold til et av seriens tidligere spill. Denne gangen er det Battlefield Hardlines Getaway-utvidelse som står for tur, og gratistilbudet varer frem til 7. juni.

Getaway-utvidelsen byr blant annet på nye biler.
Electronic Arts

Som tidligere strekker tilbudet seg over samtlige plattformer, altså PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 og PlayStation 4, men for å sikre deg pakken må du allerede ha kjøpt hovedspillet. Spiller du på en av Xbox-konsollene må du i tillegg har Xbox Live Gold-medlemskap for å få pakken gratis.

Nytt innhold og spilleroppdrag

Getaway-utvidelsen introduserer en haug med innhold til politi-og-røver-spillet, med blant annet nye brett, kjøretøyer, våpen og utstyr. I tillegg kan spillere bryne seg på en ny modus, kalt «Capture the Bag», der to lag må kjempe om å hente penger tilbake til sine respektive baser.

Også denne gangen sparker EA i gang et nytt oppdrag for spillersamfunnet, som må utføres før den 6. juni. Det nye oppdraget krever at spillere tjener opp til sammen en halv milliard poeng i Battlefield Hardlines Hotwire-modus, og dersom det fullføres vil deltakere motta en pakke med gjenstander til bruk i spillet.

Frem mot utgivelsen av Battlefield 1, 21. oktober, vil EA fortsette å gi bort innholdspakker til gamle Battlefield-spill. Utvikleren lover også å avholde diverse arrangementer i spillene, med blant annet nye oppdrag og muligheten til å tjene dobbelt opp med erfaringspoeng.

Battlefield 1 tar oss med tilbake til første verdenskrig.
Se spillets første trailer her »

Siste fra forsiden