Nå er Destiny 2-betatesten åpen for PC-spillere

Nå får PC-publikumet en smakebit på Bungies store skytespill.

Bungie

Dersom du er spent på Destiny 2, eller bare nysgjerrig på hva «denne skytegreia alle snakker om nå» er for noe, bør du sjekke Blizzards Battle.net-klient etter klokken 19:00 tirsdag. Da åpner Bungie slusene i en PC-fokusert åpen betatest for det store skytespillet, om lag en måned etter at konsollspillerne fikk sin betatest.

Destiny 2.
Bungie

Du har ikke all verdens med tid til å prøve plaffingen, da. Allerede torsdag stenges testserverne – selv om det kan hende at oppetiden utvides en smule slik Bungie gjorde det med konsolltesten.

I testen får du spille en liten del av historiekampanjen, og teste ut et raid der tre spillere skal jobbe sammen. I tillegg kan du prøve lagkamper i to flerspillermodi, der 4 spillere kjemper mot 4 andre spillere.

PC-en din bør kunne oppfylle følgende krav for å få utbytte av spillet:

  • Prosessor: Intel – Core i3-3250, AMD – FX-4350
  • Grafikkort: Nvidia – GeForce GTX 660 2GB, AMD – Radeon HD 7850 2GB
  • RAM: 6GB

Bungie anbefaler likevel at riggen har følgende maskinvare å by på:

  • Prosessor: Intel – Core i5-2400; AMD – Ryzen R5 1600X
  • Grafikkort: Nvidia – GeForce GTX 970, AMD – Radeon R9 390
  • RAM: 8GB

Vil treffe nye og gamle spillere

I Destiny 2s historie invaderer superskurken Ghaul jorden for å vise The Traveler at den burde valgt Cabal, og ikke mennesket, som dets utvalgte folk. Bungie satser på å appellere til både nye og gamle spillere med oppfølgeren, og har etter sigende tatt til seg mye av kritikken som det første spillet fikk. Blant annet skal det være betydelig mer historie enn tidligere, samt mye lettere å hoppe fra aktivitet til aktivitet uten å først måtte innom et samlingsområde.

Destiny 2 slippes til PlayStation 4 og Xbox One den 6. september, mens de som ønsker å spille Bungies skytespill på PC må vente til 24. oktober.

Vi fikk spilt Destiny 2 under E3-messen i år.
Da meldte vi at Destiny 2 føles like godt å spille som forgjengeren »

Siste fra forsiden