Konkurranse

Julekalender 2018 - luke 16

Nå er luke nummer 16 i julekalenderen åpnet

Se hva du kan vinne i dag.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for en hver smak.

Tilbehør til konsollspilleren

Bak dagens luke har vi lagt en Strike Pack FPS Dominator til PlayStation 4. Dette er et tilbehør til PlayStation 4-kontrolleren som lar deg kalibrere knappene på mye mer avanserte måter enn du ellers kan. På noen måter gjør dette PlayStation 4-kontrolleren mer lik en Xbox One Elite Controller- med blant annet muligheten til å bruke to utstikkere under kontrollergrepet. Siden alt foregår mekanisk er det ikke noen behov for ekstra programvare.

I tillegg legger vi med et sett Kontrolfreek Omni Performance Thumbsticks til PlayStation 4. Dette er små plastlommer som du plasserer over kontrollstikkene for å få et bedre grep. Denne typen er av det konkave slaget.

Premiene er levert av Nordic Game Supply.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
1112 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden