Warcraft 1 - Warcraft 2

Nå er Warcraft 1 og 2 tilgjengelig på GOG.com

Warcraft 2 får samme «oppussing» som Diablo fikk.

Fra og med torsdag har Warcraft: Orc's & Humans, og Warcraft II: Tides of Darkness med Beyond the Dark Portal-utvidelsen tilgjengelig på GOG.com. De to spillene selges separat, men kan også skaffes litt billigere i én pakke om man er gira på det.

Warcraft: Orc's & Humans.
Gog.com

I likhet med Diablo-utgivelsen som ble sluppet for noen uker siden er det ikke gjort stort med oppussing her. Faktisk har de ikke rørt Warcraft i det hele tatt, mens oppfølgeren har fått samme behandling som Diablo. Det vil si at man kan velge å starte spillet i en klassisk, vanlig SVGA-modus der man får tilgang til flerspiller via Battle.net, eller man kan starte spillet i en oppdatert Windows 10-variant som byr på støtte for låst bildeområde og høyere oppløsning. Sistnevnte kan man ikke spille på nett.

Warcraft II: Tides of Darkness.
Gog.com

Warcraft: Orcs & Humans ble først sluppet til MS-DOS i 1995, og etablerte seg kjapt som en bauta i strategisjangeren. Oppfølgeren Warcraft II: Tides of Darkness kom allerede året etter.

Slippet kommer tre år etter at Blizzard sa at de ikke ville pusse opp Warcraft 1 og 2. Den gang fortalte utvikleren at spillene ikke hadde tålt tidens tann, og at de heller ønsket å vie ressurser til nye prosjekter enn å grave i gamle koder for å gjøre det bedre.

Warcraft III får storoppussing

I motsetning til disse eldre relikviene skal det "nyeste" innslaget i serien – Warcraft III: Reign of Chaos, inkludert utvidelsespakken The Frozen Throne – få en mer omfattende oppussing. Warcraft III: Reforged, som nyversjonen skal hete, ble avduket under Blizzcon-messen i høst. Spillet – som kommer en gang i 2019 – byr ifølge Blizzard på den klassiske sanntidsstrategiopplevelsen, gjenskapt med helt nye figurmodeller og omgivelser.

Nedenfor kan du se introfilmen til Warcraft: Orc's & Humans, mens i toppen ser du introfilmen til Warcraft II: Tides of Darkness.

LES OGSÅ: World of Warcraft Classic lanseres sommeren 2019 og inkluderes i standard­abonnementet »

(Video: Gog.com)

Siste fra forsiden