Nå får Resident Evil sin egen musikaloppsetning

Vent, hva?!

Resident Evil 4 er et av seriens best ansette spill.
Capcom

Zombier, gørr, blod, Wesker – alt dette er ting som kanskje ikke trekker tankene mot storslagne musikaloppsetninger (eller, Wesker er egentlig ganske musikal-ish). Likevel er det nettopp disse elementene som det skal synges og danses rundt på scener i Japan denne høsten.

Den japanske manusforfatteren og regissøren G2 skal gjøre skrekkspillet Resident Evil om til en musikal, enkelt og greit kalt Musical Resident Evil. Oppsetningen skal gå i Tokyo mellom september og oktober, før produksjonsselskapet tar med showet til Osaka i november. Dette melder Kotaku.

Phoenix Wright-skuespiller er med

Et promobilde med Reon Yuzuki.
Capcom

Hovedrollen fylles av Reon Yuzuki, som tidligere har vært med i blant annet en Phoenix Wright-musikal med kvinneteatergruppa Takarazuka Revue. I tillegg skal Capcoms Hiroyuki Kobayashi skal passe på at alt går etter planen.

Akkurat hva musikalen skal bestå av, og hvilke spill i den omfangsrike serien som eventuelt fungerer som inspirasjonskilder, vet vi ikke. Vi har dog et lite håp om at Capcom og G2 er smarte nok til å få på plass det dramatiske A Jill Sandwich-nummeret – eller en variant av showstopperen Master of the House fra Les Misérables, bare med Master of Unlocking i stedet.

Interessant nok ble det satt opp et teaterstykke basert på Resident Evil i Japan i fjor høst – kalt Resident Evil The Stage. Da fant plottet sted mellom Resident Evil 5 og Resident Evil 6, så det er godt mulig vi får en splitter ny historie i musikalen også.

Ønske en oppfrisker på de senere spillene i serien?
Resident Evil 4, 5 og 6 kommer til Xbox One og PlayStation 4 »

Siste fra forsiden