Nå har Elite: Dangerous-spillere endelig funnet utenomjordisk liv

Etter lang tid med hint fikk én spiller førstehåndskontakt.

Elite: Dangerous-spiller DP Sayre opplevde noe særdeles merkelig nylig. Mens spilleren reiste i hyperspace i romspillet, gikk noe galt. Han ble dratt ut av reisen, og strandet ute i rommet uten kontroll over skipet, før et gigantisk utenomjordisk romskip dukket opp foran ham. Hele sekvensen kan du se i videoen over.

Heisann!
Skjermbilde av video

Skipet er det første spillere har sett av det som mest sannsynlig er den utenomjordiske rasen Thargoids, etter at det har blitt hintet om at det eksisterer annet liv i rommet i lang tid.

Flere spillere melder om at de har opplevd det samme siden DP Sayre, og Elite: Dangerous-utvikleren Frontier har også skrevet om funnet på Twitter. Det er tydelig at dette er noe som har vært i planene en stund, med andre ord.

Funnet kommer etter at spillere over lengre tid har snust frem tegn på annet liv i rommet. I fjor høst fant for eksempel en spiller en planet som var full av fremmede konstruksjoner fra en annen sivilisasjon.

Svært spill

I Elite: Dangerous kan du utforske en hel galakse. Spillet byr på 400 milliarder ulike solsystemer for deg å utforske. Du står veldig fritt til å bedrive det du ønsker – utføre oppdrag, grave etter ressurser, drive handel, eller eventuelt bli en rompirat.

Tidligere i 2015 ble spillet også sluppet til Xbox One.

Flere spill vil prøve seg på stor skala for tiden.
Infinity: Battlescape lokker med massive romkamper i et solsystem i reell skala »

Siste fra forsiden