Nå har League of Legends fått kinesiske eiere

Tencent kjøpte opp resten av Riot Games.

Riot

Riot Games har solgt sitt resterende eierskap til den kinesiske spillgiganten Tencent Holdings. Dette forteller Riot selv på sine nettsider, i forbindelse med endringer i hvordan de ansatte skal kompenseres som en følge av kjøpet.

– Som et resultat av vår stadige vekst og andre endringer, skifter vi nå over til en ny struktur for å omorganisere og belønne Riot-ansattes bidrag, og det innebærer en stor endring i vårt nåværende verdiprogram. Som en del av dette har vår største investor, Tencent, nylig kjøpt opp resten av verdien i Riot Games, står det på siden.

League of Legends.
Riot Games

Ansatte vil nå kunne være med på en utbetalingsordning der man får penger basert på hvordan firmaet i sin helhet gjør det.

Tencent er svær

Tencent var for øvrig allerede majoritetseier i Riot Games etter å ha kjøpt om lag 92 prosent av selskapet i 2011. De var også en av investorene helt tilbake i 2009, da selskapet først lanserte League of Legends.

Det kinesiske selskapet har interesser i andre spillselskap også, og har faktisk mer i omsetning innen spill enn både Sony og Microsoft. På listen over spillselskaps om Tencent har interesser i finner vi både Epic Games og Activision Blizzard.

Fikk du med deg hvem som tjente mest på mikrotransaksjoner i 2013?
Skytespillet CrossFire danket ut alle gigantene »

Siste fra forsiden