CS:GO 360 Stats

Nå kan CS:GO-spillere betale for kampstatistikk

Valve introduserer ny abonnementstjeneste.

Valve

Den nyeste oppdateringen for Counter-Strike: Global Offensive introduserte en ny abonnementstjeneste for skytespillet. Opplegget heter CS:GO 360 Stats, og som navnet tilsier gir tjenesten tilgang på statistikk fra kamper i spillet.

Via den offisielle Counter-Strike-bloggen forklarer Valve at dette i all hovedsak er en fortsettelse av statistikktjenesten som ble innført med Broken Fang-utvidelsen. Broken Fang er nå ferdig, men de som vil fortsette å samle inn statistikk kan altså åpne lommeboken for å gjøre nettopp det.

CS: GO 360 Stats koster en dollar i måneden og logger statistikk fra Competitive-, Premier- og Wingman-kamper. Tjenesten registrerer kun statistikk fra kamper du spiller mens du har et aktivt abonnement.

– Bortkastede penger

Avdukingen av CS:GO 360 Stats har stort sett blitt møtt med enten frustrasjon eller likegyldighet. På Reddit skriver mange at tjenesten burde vært inkludert i spillet. Andre påpeker at denne typen statistikk allerede er tilgjengelig gratis via ulike tredjepartsnettsider.

Kritikken følger lignende kommentarer til Valves beslutning om å fjerne Train fra spillets kartrotasjon. Det klassiske kartet byttes ut med nye Ancient, som har vekket sterke reaksjoner blant spillere.

LES OGSÅ: Riot Games vil lytte til chat-samtaler for å få has på Valorant-spillere som trakasserer andre »

Siste fra forsiden