Konkurranse

Julekalender 2014 - luke 3

Nå kan du åpne tredje luke i julekalenderen

Nye premier deles ut i dag.

Shutterstock/Inga Ivanova

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Utstyrspakke til PC-spilleren

I dag har vi en utstyrspakke som nok gavner PC-spilleren mest. Med spillmusen Turtle Beach Grip 500 får man 7 programmerbare knapper, 5 tilpasningsbare profiler, et programmerbart scrollhjul og en oppløsning på inntil 8200 DPI.

Turtle Beach Grip 500, Turtle Beach Impact 600, Turtle Beach Drift Wide.

Hånd i hånd med musen kommer spilltastaturet Turtle Beach Impact 600. Også her kan du forhåndsprogrammere kommandoer som du faktisk kan lagre direkte på tastaturet. Knappene har lys under seg, slik at selv det mørkeste spillrommet ikke blir noe problem.

Med på lasset får vinneren også musematta Turtle Beach Drift Wide. Den brede musematten sørger for at underlaget under den presise spillmusen er så bra som mulig.

For å være med i trekningen om dette utstyret må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Du må også oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Spillrulett
676 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden