Har du 370 kroner og avse? Da kan du nå nivå 90 på null komma svisj. (Bilde: Blizzard Entertainment)

Nå kan du betale deg til nivå 90 i World of Warcraft

Blizzard lar pengesterke spillere hoppe over flere timer med spilling.

Er du en av de som synes det har blitt dørgende kjedelig å slakte ansiktsløse monstre og gjøre de samme oppdragene om igjen, kun for å se erfaringsbaren stige sakte men sikkert? Blizzard har nå slengt inn en betalingsløsning for de utålmodige i World of Warcrafts nettsjappe. Vil man gå den ruta, må man kvitte seg med 60 dollar, altså om lag 370 kroner for å nå nivå 90, skriver Polygon.

Ingen vet når World of Warcraft: Warlords of Draenor kommer.
Ingen vet når World of Warcraft: Warlords of Draenor kommer.Bilde: Blizzard Entertainment

Blizzard har eksperimentert med mikrotransaksjoner en stund nå, og lanserte en nettsjappe i spillet i høst. Det nye kjøpsvalget lempes inn side om side med kjæle- og ridedyr. I Asia kan man også punge ut for andre midlertidige gjenstander, mens vi i vesten ikke har et slikt tilbud å skryte av.

Gratis nivåhopp i ny utvidelse

Kjøpsvalget kommer ikke lenge etter at Blizzard lovte et gratis nivåhopp til alle som forhåndsbestiller den neste World of Warcraft-utvidelsen, Warlords of Draenor. Dette skal hjelpe veteraner og nykommere med å komme seg raskt i gang med det nye innholdet, uten å måtte besitte en figur med nivå 90 på forhånd.

World of Warcraft har slitt med dalende tall de siste årene, og hadde i sommer de laveste abonnementstallene siden 2007.  

Det er for øyeblikket ikke kjent når Warlords of Draenor kommer i salg, men vi i Gamer.no fikk slått av en prat med utviklerne under BlizzCon i fjor høst. Da fortalte de utfyllende om de mange nyvinningene i tilleggspakken.

Kommentarer (74)

Forsiden akkurat nå

Til toppen