Nå kan du betale deg til nivå 90 i World of Warcraft

Blizzard lar pengesterke spillere hoppe over flere timer med spilling.

Har du 370 kroner og avse? Da kan du nå nivå 90 på null komma svisj.
Blizzard Entertainment

Er du en av de som synes det har blitt dørgende kjedelig å slakte ansiktsløse monstre og gjøre de samme oppdragene om igjen, kun for å se erfaringsbaren stige sakte men sikkert? Blizzard har nå slengt inn en betalingsløsning for de utålmodige i World of Warcrafts nettsjappe. Vil man gå den ruta, må man kvitte seg med 60 dollar, altså om lag 370 kroner for å nå nivå 90, skriver Polygon.

Ingen vet når World of Warcraft: Warlords of Draenor kommer.

Blizzard har eksperimentert med mikrotransaksjoner en stund nå, og lanserte en nettsjappe i spillet i høst. Det nye kjøpsvalget lempes inn side om side med kjæle- og ridedyr. I Asia kan man også punge ut for andre midlertidige gjenstander, mens vi i vesten ikke har et slikt tilbud å skryte av.

Gratis nivåhopp i ny utvidelse

Kjøpsvalget kommer ikke lenge etter at Blizzard lovte et gratis nivåhopp til alle som forhåndsbestiller den neste World of Warcraft-utvidelsen, Warlords of Draenor. Dette skal hjelpe veteraner og nykommere med å komme seg raskt i gang med det nye innholdet, uten å måtte besitte en figur med nivå 90 på forhånd.

World of Warcraft har slitt med dalende tall de siste årene, og hadde i sommer de laveste abonnementstallene siden 2007.

Det er for øyeblikket ikke kjent når Warlords of Draenor kommer i salg, men vi i Gamer.no fikk slått av en prat med utviklerne under BlizzCon i fjor høst. Da fortalte de utfyllende om de mange nyvinningene i tilleggspakken.

Siste fra forsiden