Nå kan du laste ned Dungeon Keeper gratis

EA gir bort det klassiske strategispillet.

Electronic Arts

Det kritikerroste strategispillet Dungeon Keeper er denne måneden gratis på PC for alle som har en Origin-konto. Tilbudet er det nyeste i EAs «On the House»-program, som siden 2014 har delt ut spill som Dragon Age: Origins, Theme Hospital og Need for Speed: Most Wanted.

Dungeon Keeper er gratis i Origin.
Electronic Arts

For å sikre deg Dungeon Keeper må du enten logge deg inn på Origin.com eller direkte i Origin-klienten. Hvis du ikke har en Origin-konto må du opprette en før du kan benytte deg av tilbudet. Så snart spillet er registrert på kontoen din er det ditt for evig og alltid.

Spill som en ond hersker

I Dungeon Keeper får du rollen som en ond hersker som er sjef i et grottekompleks av den typen man ofte finner i rollespill som Diablo-serien. Du må grave ut huler og rom, lete etter skatter, tiltrekke deg ulike typer monstre og slakte alle heltene som kommer for å stjele gullet ditt.

Mens mange har gode minner fra Bullfrogs opprinnelige Dungeon Keeper fra 1997, fikk serien seg en real nedtur i 2014. EA, som da hadde kjøpt rettighetene til serien, lanserte et Dungeon Keeper-spill til mobil, som var stappfullt av mikrotransaksjoner og lange ventetider.

Fansen var ikke spesielt fornøyd, og selv Peter Molyneux – mannen bak originalen – beskrev det nye spillet som latterlig.

Det gikk dårlig for studioet bak Dungeon Keeper-mobilspillet.
Noen måneder etter lanseringen ble EA Mythic nedlagt »

Siste fra forsiden