Nå kan du laste ned et av tidenes beste japanske rollespill gratis til Xbox One

Lost Odyssey gikk hardere inn på vår anmelder enn noe annet spill.

Microsoft Game Studios

Frem til 31. desember kan du sikre deg det kritikerroste japanske rollespillet Lost Odyssey helt gratis. Det nå 8 år gamle Xbox 360-spillet ble for ikke så lenge siden lempet inn i Microsofts liste over spill som er kompatible med Xbox One, så du kan nå nyte denne rollespillperlen på den mer moderne konsollen.

Lost Odyssey.
Microsoft Game Studios

Og for en perle det er! Anmelder Øystein klasket til med toppscore da han anmeldte spillet i 2008, og var mer begeistret enn jeg har sett ham siden.

– Det finnes ikke et eneste spill opp gjennom tiden som har gått inn på meg i større grad enn det Lost Odyssey har gjort. Alt annet blekner i forhold. Det fantastiske utviklerteamet bak spillet har skapt personer i en verden du virkelig tror på. Du ender opp med å bry deg nesten forstyrrende mye om det som tross alt berre er fiktive figurer på en skjerm, skrev han om spillet.

Lost Odyssey kan du skaffe deg gratis fra Xbox Store.

Mistwalkers to første spill

En liten titt på navnene bak utviklerstudioet Mistwalker avslører mye av grunnen til at spillet lykkes godt. Final Fantasy-skaper Hironobu Sakaguchi designet spillet og skrev mye av historien, mens seriens komponistveteran, Nobuo Uematsu, sto for lydsporet. Microsoft var med på å bygge opp Mistwalker nettopp for å lage spillet.

Før Lost Odyssey laget Mistwalker ett annet spill til Xbox 360, som også nå er bakoverkompatibelt på Xbox One. Blue Dragon var i likhet med Lost Odyssey et japansk rollespill med fokus på klassiske turbaserte systemer, men hadde en mye lettere tone. Dette spillet ble også gjort tilgjengelig for digitalt salg nå.

Lost Odyssey har klare Final Fantasy-røtter, men visste du at den serien har lekt seg veldig mye med forskjellige kampsystemer?
Final Fantasy har vært borti mange rare og interessante eksperimenter »

Siste fra forsiden