Nå kan du prøve Hitman helt gratis

Spill to oppdrag og en haug med utfordringer på PC, PlayStation 4 eller Xbox One.

Square Enix

Hitman-skaper IO Interactive er nå et selvstendig studio, og første punkt på agendaen er å lokke flere spillere til Agent 47s nyeste eventyr. Med det som mål har den danske utvikleren lansert en gratisversjon av Hitman, som er tilgjengelig nå på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Utforsk en variert lekeplass i Hitman-demoen.
IO Interactive

Demoen gir spillere fri tilgang på første kapittel i det episodebaserte spillet, inkludert to hovedoppdrag og godt over 40 forskjellige utfordringer. Blant disse er to såkalte «Escalation Contracts» – spesielle utfordringer som blir litt vanskeligere for hver gang man fullfører dem.

For å laste ned gratisprøven besøker du Hitmans nettside, og velger den plattformen du måtte ønske. Kjøper du fullversjonen vil all fremdrift fra demoen bli med deg videre.

Storslagen snikmorder-action

I Hitman gjør Agent 47 det han kan best, nemlig å reise verden over for å ta livet av diverse kjeltringer. Spillere står fritt til å tilnærme seg oppdragene omtrent slik de vil, med utallige måter å fullføre enhver jobb.

Det episodebaserte spillet høstet svært god kritikk etter lanseringen i fjor, og ble av vår anmelder kalt «Hitman og Agent 47 på sitt beste»:

– Det er noe herlig metodisk i det å bryte ned utfordringene til små elementer slik man må gjøre i Hitman, finne den rette veien videre, og så greie å fullføre det man har sett for seg, skrev Gøran Solbakken.

Du kan lese hele Hitman-anmeldelsen her »

Siste fra forsiden