Nå kan du prøve Pokémon Sun og Pokémon Moon

Nintendo har lansert en demo for de kommende spillene.

Det er enda en måned igjen til lanseringen av Pokémon Sun og Pokémon Moon – den 23. november – men allerede nå kan ivrige Pokémon-trenere få prøvesmake de kommende eventyrene. Nintendo har nemlig lansert en demo for spillene, som kan lastes ned nå fra Nintendo eShop.

Ash-Greninja kan overføres til fullversjonen av Pokémon Sun og Pokémon Moon.
Skjermbilde/YouTube

I demoen, som utvikleren har gitt navnet Special Demo Version, introduseres spillere for Alola-regionen, der man får møte på en rekke nye Pokémon. Alle som spiller demoen blir belønnet med lommemonstret kalt Ash-Greninja, som deretter kan overføres til fullversjonen av Pokémon Sun og Pokémon Moon.

Ut på eventyr

Den neste duoen med Pokémon-spill ble først annonsert i februar i år, og siden den gang har Nintendo gradvis avslørt flere detaljer om hva vi kan vente oss. Pokémon Sun og Pokémon Moon foregår på det Hawaii-inspirerte øyparadiset Alola, et stort hopp fra det mer europeiske Kalos-området fra de foregående spillene.

Fra venstre: Litten, Rowlet og Popplio.
Nintendo/Gamer.no

Som alltid begynner reisen med å velge seg én av tre nye Pokémon, og denne gangen står valget mellom Litten, Rowlett eller Popplio – som du kan se i bildet til høyre. Ved siden av de helt ferske monstrene byr spillet på gjensyn med flere eldre Pokémon, som har endret utseende for å tilpasse seg klimaet på Alola-øyene.

I tillegg til å fange monstre får spillere møte en rekke nye mennesker på reisen, og det blir selvfølgelig også haugevis av Pokémon-kamper å utkjempe.

Et Pokémon-spill skal visstnok være på vei til Nintendo NX.
Rykter hevder at Nintendo ønsker en pangstart for den nye konsollen »

Siste fra forsiden