MP5-SD tilgjengelig i ny CS:GO-oppdatering

Nå kan du teste dette ikoniske Counter-Strike-våpenet - lanseres snart

Kan ikke brukes i de kompetitive modusene i spillet enda.

Natt til torsdag lanserte Valve nok en oppdatering til Counter-Strike: Global Offensive. Oppdateringen inneholdt en rekke feilrettinger i Panorama UI, det nye grensesnittet som nylig ble lansert til spillet.

Den største nyheten for de fleste er nok lanseringen av det ikoniske Counter-Strike-maskinpistolen MP5. Denne gangen i lyddempet utgave. Til forskjell fra de andre lyddempede våpnene i spillet, kan ikke lyddemperen fjernes fra våpenet, og er fastmontert.

Maskinpistolen er foreløpig ikke tilgjengelig i de kompetitive modusene i spillet, men det er ventet at det vil skje etter kort tids testing.

Ikonisk fra 1.6 - «eco»-våpenet alle brukte

Denne runden av HeatoN i en tidligere utgave av Counter-Strike viser hvordan MP5 ble brukt på den tiden.

Det som gjør våpenet så ikonisk, er at det var den eneste maskinpistolen utenom de fire automatgeværene som ble brukt (AK47, M4, Galil og FAMAS). MP5 ble ofte brukt i runder der man ikke hadde råd til AK eller M4, men var nødt til å kjøpe det man hadde råd til.

MP5-SD erstatter MP7 sin plass i kjøpskatalogen. Det betyr at før man starter en kamp så må man velge om man vil ha enten MP7 eller MP5-SD tilgjengelig i løpet av kampen. Det nye våpenet har mange av de samme egenskapene som MP7, men gjør mindre skade. Samtidig er den lyddempet, og gir ikke fra seg skuddspor eller kan høres på like lang distanse som sin brorpart.

Våpenet ble først hintet om på Twitter, før oppdateringen ble lansert. Tweeten ser du under.

Siste fra forsiden