Nå kan du teste romkampene i Star Citizen

Litt forsinket har utviklerne lansert den første spillbare Arena Commander-versjonen.

Roberts Space Industries

Utviklerne av Star Citizen har i løpet av de siste par årene håvet inn enorme summer fra håpefulle tilhengere av romskipspill. Selv om de allerede har lansert en hangar man kunne vandre rundt i for å sjekke ut romskipene man hadde kjøpt tilgang på er det først nå, ved lanseringen av Arena Commander-modulen, at vi får et ordentlig inntrykk av hvor pengene har gått.

Arena Commander lar nemlig de som har investert i spillet allerede sette seg bak spakene og teste tre av spillets romskip i kamp mot andre spillere. Skipene de får tilgang til er Aurora, 300i og Hornet, og om du ikke har kjøpt tilgang på et av disse skipene får du låne det som ligger tettest opp mot det skipet du selv «eier».

Fortsatt ikke helt ferdig

Versjonen som ble lansert i dag er nummer 0.8, og som dette tallet indikerer er den ikke helt ferdig. Det er først med versjon 1.0 at Arena Commander vil inkludere all funksjonaliteten utviklerne lovet på presentasjonen på PAX-messen tidligere i år.

Lekkert.

Du kan besøke nettstedet til Roberts Space Industries for å få mer informasjon om den nåværende versjonen av Arena Commander, og planen videre, samt laste ned modulen om du har tilgang.

Arena Commander representerer uansett bare en liten del av hele spillet, som blir et massivt åpen verden-romspill satt til et dynamisk univers.

Utviklerne jobber også med en separat, historiedrevet enspillerkampanje som skal minne om de vi fikk i den klassiske Wing Commander-serien. Det var det grensesprengende romeposet Wing Commander som gjorde Star Citizens sjefsutvikler, Chris Roberts, berømt i utgangspunktet.

Om du liker virtuelle romskip er sjansene store for at du også vil være interessert i Elite: Dangerous, som også er tilgjengelig i begrenset, men spillbar form.

Siste fra forsiden