Nå kan man spille uhyggelige Here They Lie uten PlayStation VR

VR-spillet har fått støtte for vanlig PlayStation 4 og PlayStation 4 Pro.

PlayStation Europe

Det surrealistiske grøsserspillet Here They Lie, som opprinnelig ble lansert for PlayStation VR i oktober 2016, kan nå spilles på vanlig PlayStation 4 og PlayStation 4 Pro. Det melder kreativ leder for spillet, Cory Davis, på den offisielle PlayStation-bloggen.

Here They Lie byr på en surrealistisk og skummel opplevelse.
PlayStation Europe

Fra og med i dag får alle som kjøper Here They Lie med seg både VR-versjonen og Standard-versjonen. De som allerede eier originalspillet får laste ned den nye utgaven som en gratis oppdatering.

Eiere av PlayStation VR kan dermed velge mellom å oppleve Here They Lie i all sin opprinnelige prakt, på TV-skjermen eller som en kombinasjon av de to. Ifølge Davis får spillere bytte mellom VR- og Standard-versjonene av spillet når som helst og uten noen vanskeligheter.

PlayStation 4 Pro-oppgradering

Den nye Here They Lie-oppdateringen introduserer også full PlayStation 4 Pro-støtte, som gir spillet en liten kraftinnsprøytning på Sonys oppgraderte konsoll. Ifølge Davis betyr dette 4K-oppløsning, generelt høyere kvalitet, samt bedre skygger og grafikkeffekter.

Here They Lie.
PlayStation Europe

Utvikler Tangentlemen har ellers inkludert en rekke funksjoner som spillere skal ha etterspurt siden lanseringen av Here They Lie. Blant disse er konfigurering av spillets kontrolleroppsett, muligheten til å velge hvilket kapittel man vil spille og undertekster for Standard-versjonen.

VR-utgaven har også fått en overhaling, og utvikleren lover bedre sporing av bevegelser, som skal gi en jevnere og mer presis spillopplevelse.

Bethesda pusler fortsatt med VR-versjonen av Fallout 4.
Utvikleren delte nylig nye opplysninger om prosjektets fremgang »

Siste fra forsiden