Nå kan man spille uhyggelige Here They Lie uten PlayStation VR
(Bilde: PlayStation Europe)

Nå kan man spille uhyggelige Here They Lie uten PlayStation VR

VR-spillet har fått støtte for vanlig PlayStation 4 og PlayStation 4 Pro.

Det surrealistiske grøsserspillet Here They Lie, som opprinnelig ble lansert for PlayStation VR i oktober 2016, kan nå spilles på vanlig PlayStation 4 og PlayStation 4 Pro. Det melder kreativ leder for spillet, Cory Davis, på den offisielle PlayStation-bloggen.

Here They Lie byr på en surrealistisk og skummel opplevelse.
Here They Lie byr på en surrealistisk og skummel opplevelse. Bilde: PlayStation Europe

Fra og med i dag får alle som kjøper Here They Lie med seg både VR-versjonen og Standard-versjonen. De som allerede eier originalspillet får laste ned den nye utgaven som en gratis oppdatering. 

Eiere av PlayStation VR kan dermed velge mellom å oppleve Here They Lie i all sin opprinnelige prakt, på TV-skjermen eller som en kombinasjon av de to. Ifølge Davis får spillere bytte mellom VR- og Standard-versjonene av spillet når som helst og uten noen vanskeligheter.

PlayStation 4 Pro-oppgradering

Den nye Here They Lie-oppdateringen introduserer også full PlayStation 4 Pro-støtte, som gir spillet en liten kraftinnsprøytning på Sonys oppgraderte konsoll. Ifølge Davis betyr dette 4K-oppløsning, generelt høyere kvalitet, samt bedre skygger og grafikkeffekter. 

Here They Lie.
Here They Lie. Bilde: PlayStation Europe

Utvikler Tangentlemen har ellers inkludert en rekke funksjoner som spillere skal ha etterspurt siden lanseringen av Here They Lie. Blant disse er konfigurering av spillets kontrolleroppsett, muligheten til å velge hvilket kapittel man vil spille og undertekster for Standard-versjonen.

VR-utgaven har også fått en overhaling, og utvikleren lover bedre sporing av bevegelser, som skal gi en jevnere og mer presis spillopplevelse.

Bethesda pusler fortsatt med VR-versjonen av Fallout 4.
Utvikleren delte nylig nye opplysninger om prosjektets fremgang »

Here They Lie

PS4
Slippdato: 13. oktober 2016
Sjanger: Action
Utvikler: Tanglemen
Utgiver: Sony Computer Entertainment Europe

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen