Nå kommer Star Wars-figurene til Disney Infinity

Det uendelige universet utvides igjen.

Disney Interactive

Det var bare et spørsmål om tid før de populære figurene fra George Lucas' Star Wars-serie inntok leketøyspillet Disney Infinity. Nå skal det endelig skje, melder Disney Interactive i en pressemelding.

Disney Infinity 3.0 skal komme ut i løpet av høsten, og Disney lover en spillpakke proppfull av innhold. Star Wars-fansen kan meske seg med to spillscenarer basert på de to filmtrilogiene, samt et tredje basert på den nye filmen Star Wars: The Force Awakens.

Mer, mer, mer

Startpakken til Disney Infinity 3.0.

Star Wars: Twilight of the Republic foregår mellom Episode II og III, og gir deg full utfoldelse med Kraftens mektige evener, samt akrobatiske kampscener med lyssabel. Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda, Darth Maul og Ahsoka Tano er spillbare figurer.

Star Wars: Rise Against the Empire sender deg ut på eventyr med Luke Skywalker, Prinsesse Leia, Han Solo, Chewbacca og Darth Wader. Du kan fly både X-wing-jager og Millennium Falcon, og utføre oppdrag på blant annet Tatooine, Hoth og Endor.

I tillegg til de kjente og kjære Star Wars-heltene vil Disney Infintiy 3.0 hente flere Disney- og Marvel-figurer inn i varmen.

Leker basert på Disney•Pixar-filmen Inside Out og den nyeste Avengers-filmen Age of Ultron vil være tilgjengelige ved lansering. En Iron Man-figur i «Hulkbuster»-rustning har allerede blitt vist fram, og Disney lover også nye figurer hentet far Tron: Legacy, Mulan og Frozen.

Noen som blir med på et «trench run»?

Oppgradert spillmekanikk

Som navnet tilsier vil Disney Infinity 3.0 være en oppgradering av det populære spillet. Utvikler Avalanche har slått seg sammen med andre utviklere for å forbedre spillmekanikken og sikre at Infinity blir så bra som det kan bli, melder Game Informer.

Ninja Theory har skrudd til kampsystemet for å gjøre det mer givende for litt mer erfarne spillere. Sumo Digital, som stod bak Sonic & Sega All-Stars Racing, har tatt seg av de bilfokuserte delene av spillet for å skape en bedre kjørefølelse.

Disney Infinity 3.0 lanseres i løpet av høsten til PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U og Windows. Alle tidligere kjøpte leketøy vil være kompatible med den nye utgaven, og Disney lover at nye figurer og spillscenarier vil bli avslørt de kommende månedene.

Nintendo, Disney og Activision tjener godt på leketøyspillene.
Nå vil også LEGO ha en bit av kaka »

Siste fra forsiden