Nå kommer The Sims 4 endelig til konsollene

Simulatorspillet er kunngjort til Xbox One og PlayStation 4.

Det seneste, fjerde spillet i The Sims-serien ble lansert helt tilbake i 2014 og har hittil kun vært tilgjengelig på Mac og Windows. Nå får konsollfolket imidlertid også få ta del i moroa, for på spillseriens hjemmeside kunngjøres det nå at The Sims 4 er på vei til Xbox One og PlayStation 4.

Spillet lanseres på de to plattformene den 17. november i år. Sammen med kunngjøringen kom det også en trailer fra konsollversjonen som du kan se øverst i artikkelen.

EA

Kommer med mange oppdateringer

EA kan opplyse at konsollutgaven vil lanseres med alle oppdateringene til spillet som er sluppet hittil, som inkluderer spøkelser, svømmebassenger, kjellere og babyer.

Det skal også slippes jevnlige oppdateringer som gjenspeiler noe av det seneste innholdet som er sluppet til PC-versjonen av spillet.

Ellers er det verdt å merke seg at folk som forhåndsbestiller The Sims 4 til en av konsollplattformene vil få tilgang til innholdspakken Perfect Patio Stuff Pack ved lansering. Denne pakken byr blant annet på boblebad og diverse utendørsdekor.

Vi var ikke helt fornøyd med det fjerde kapittelet i the Sims-serien. Vår anmelder mente spillet stort sett bød på det samme som tidligere spill med noen forbedringer, men også med noen forverringer – og landet på 5 av 10 mulig poeng.

Har du mer lyst på en annen type simulator? PC Building Simulator er akkurat det du tror det er »

Siste fra forsiden