Nå må spillerne rydde opp etter Lo Wang

I Viscera Cleanup Detail spiller du vaktmesteren som får de kjipeste jobbene.

Var dette virkelig nødvendig, Lo Wang?
Devolver Digital

Vi har ofte en tendens til å glemme at når vi går amok i virtuelle miljøer, er det alltid noen stakkarer som må rydde opp etter oss. I det nye actionspillet Shadow Warrior kapper spillhelten Lo Wang fiendene sine i biter med et sylskarpt katana-sverd, og resultatet er alt annet enn koselig for vaktmesteren.

Dårlig gjort å grise så fælt.

Nå har utgiver Devolver Digital gitt spillerne muligheten til å ordne opp etter seg. De har nemlig lansert en spesialutgave av det kommende indie-spillet Viscera Cleanup Detail, som finner sted kort etter en av de tidlige sverdkampene i spillet. Her må du vaske opp blodpøler, finne og fjerne kroppsdeler og fikse de uerstattelige antikvitetene.

Viscera Cleanup Detail: Shadow Warrior er gratis for de som allerede eier Shadow Warrior, og kan lastes ned fra Steam.

Hovedspillet kommer snart

Om du ikke eier Shadow Warrior, men likevel kunne tenke deg å se om jobben som vaktmester var noe for deg, kan du ta en titt på fullversjonen av Viscera Cleanup Detail. Spillet er fortsatt uferdig, men om du forhåndsbestiller får du tidlig tilgang, og du loves også Steam-nøkkel for fullversjonen.

En tidlig alfa-utgave kan dessuten lastes ned helt gratis.

Visceral Cleanup Detail finner sted på en base som nylig ble invadert av utenomjordiske kryp. Alt håp så ut til å være ute, men en av de overlevende viste seg å være en ekte helt, og slaktet romkrypene ned for fote. Menneskeheten ble reddet og alle ble glade. Unntatt deg, selvsagt, for det er din jobb å vaske basen igjen.

Mer informasjon om Viscera Cleanup Detail finner du på spillets nettsted.

Les også: Spill originale Shadow Warrior gratis
Les også: Husker du disse ti spillklassikerne?

Siste fra forsiden