Nå skal du få danse med figurene fra Persona 5 og Persona 3

To nye rytmespill ankommer neste år. En oppfølger til «dungeon crawleren» Persona Q er også annonsert.

Annonseringstraileren for Persona 5: Dancing Star Night.

Persona-serien fortsetter å bre om seg med spennende ideer og artige sidesprang, og sent forrige uke ble ytterligere tre Persona-spill annonsert.

Først i annonseringsrekken kommer Persona 3: Dancing Moon Night og Persona 5: Dancing Star Night, to rytmespill som er basert på Persona 3 og Persona 5 respektivt.

Slik så dansingen ut i Persona 4: Dancing All Night.
Atlus

Disse skal la deg kontrollere figurene fra de to grunnspillene, som for anledningen har lagt fangekjellere, monstre og rollespilling på hylla, til fordel for heftige dansetrinn i takt med musikken fra deres respektive opphavsspill.

Dette er helt i stil med Persona 4-ekvivalenten, Persona 4: Dancing All Night, som imponerte oss kraftig da det kom ut i 2015.

Labyrinter er også på vei

I samme håndvending kunne utvikler og utgiver Atlus også avsløre at en oppfølger til «dungeon crawler»-sidespranget, Persona Q: Shadow of the Labyrinth, er på vei. I originalspillet fikk vi stifte bekjentskap med en alternativ utgave av figurene fra Persona 3 og Persona 4, som brått ble kastet sammen for å finne veien gjennom merkelige labyrinter i førsteperson.

Dette er alt vi vet om Persona Q2 så langt..
Atlus

Oppfølgeren, foreløpig kun kjent som Persona Q2, vet vi lite om, men annonseringsbildet hinter til at vi denne gangen også skal bli kjent med alternative utgaver av figurene fra Persona 5.

Vi var godt fornøyd med Persona Q: Shadow of the Labyrinth da det ble lansert sent i 2014:

– På utsiden kan Persona Q: Shadow of The Labyrinth virke som et drømmespill for tilhengere av Persona-serien, og på mange måter er det også det. Her får man flere herlige gjensyn med figurene fra de to forrige spillene i serien, og som forventet briljerer det brede rollegalleriet med sjarme, humor og personlighet, skrev undertegnede den gang.

Ingen av spillene har fått en konkret vestlig lansering, men i Japan skal de to rytmespillene ankomme PlayStation 4 og PlayStation Vita en gang i 2018, mens Persona Q2 er på vei til Nintendo 3DS i den uforseelige fremtid.

Det nyeste spillet i serien, Persona 5, ga oss enda mer å juble for:
Les anmeldelsen her »

Annonseringstraileren for Persona 3: Dancing Moon Night.
Les også
Anmeldelse: Shin Megami Tensei: Persona 3

Siste fra forsiden