Nå vet vi når Dragon Age: Inquisition kommer

Men den norske datoen er ikke helt spikret ennå.

Dragon Age: Inquisition kommer til høsten.
EA

Nå som våren er i anmarsj begynner slipplanen for spillhøsten å bli spikret. Nyeste oppføring på kalenderen er etterlengtede Dragon Age: Inqusition som ifølge Eurogamer skal slippes i Amerika 7. oktober.

Gamer.no har etterspurt en norsk slippdato fra vår kontakt hos EA, men har ikke fått en kontret dato ennå. Ettersom utgiveren har for vane å slippe spill her i Norge på torsdager er det ikke utenkelig at spillet kommer i handel her til lands 9. oktober, men inntil videre vet vi ingenting helt sikkert.

Sammen med slippdatoen deiset det også ned en flunkende ny trailer som introduserer den sentrale konflikten, og hovedpersonen som vi får følge gjennom spillet. Traileren kan du se nederst i artikkelen.

Stor, men ikke sømløs verden

Dragon Age: Inquisition er blant høstens store spill.

I motsetning til de fleste rollespill nå om dagen satser ikke Dragon Age: Inquisition på å ha en åpen verden. I stedet satser BioWare på å ha store åpne miljøer, betydelig større enn de spillere har fått utforske i de tidligere innslagene i serien.

Handlingen foregår i en tid der de store grupperingene i Thedas er i konflikt med hverandre. Magikerne og de religiøse Chantry er i full krig, og Chantry har i tillegg mistet støtten fra flere fraksjoner. Midt oppi alt dette åpnes en revne som tillater demoner fra dimensjonen Fade å invadere Ferelden.

Dragon Age: Inquisition kommer til Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 og Windows.

Dragon Age: Inquisition-trailer.

Siste fra forsiden