Namco kunngjør Tales of Legendia

PS2-eiere kan glede seg til et nytt Tales-rollespill; Namco har nemlig kunngjort Tales of Legendia, eksklusivt for Sonys konsoll.

Namco forteller at Tales of Legendia er episk historie om kjærlighet og heltemot. Senel Coolidge og søsteren Shirley er strandet på det som så ut til å være en øde og mystisk øy, men som etter hvert viser seg å være et gigantisk skip. Hva slags skip det er, hvem som bygde det og hvor det kommer fra er spørsmål de ikke vet svaret på, men det viser seg raskt at skipet rommer mye mer enn det ser ut til.

Tales of Legendia lover å tilby både den dybden en forventer fra et rollespill og de raske kampene en forventer fra et slossespill. Spillet har vært under utvikling i flere år, og skal komme med flott 3D-grafikk, dynamiske kampscener og en følelsesladet historie. Karakterene har blitt designet av Kazuto Nakazawa, som blant annet har fått mye ros for sin karakterdesign i Kill Bill: Vol. 1.

Yoshi Niki fra Namco forteller at selskapet gleder seg til å bringe Tales of Legendia til seriens lojale tilhengere, og håper at den oppdaterte grafikken og det nye kampsystemet vil sette nye standarder for rollespillsjangeren. Spillet skal etter planen lanseres til vinteren.

Siste fra forsiden