Naruto: Ultimate Ninja til PS2 i november

Atari har kunngjort at de vil lansere Namco Bandai sitt Naruto: Ultimate Ninja i Europa i november.

Naruto: Ultimate Ninja er basert på animeserien om ninjaen Naruto, og lar spilleren velge mellom 14 figurer tatt fra serien (inkludert Naruto selv og klassekameratene hans, Sakura og Sasuke). Atari forteller at spillet er perfekt både for hardbarkede kampspillfans og de som liker Naruto-serien generelt, og at de fire modusene gir alle spillerne mulighet til å finne noe for dem i dette spillet.

Modusene er "story", "mission", "free battle" og "practice", og det er selvfølgelig mulig å koble opp en ekstra kontroller for litt action med en venn. Hver av de mange kamparenaene i spillet er delt opp i en forgrunn og en bakgrunn, som spillerne kan veksle mellom underveis. Områdene er også fulle av farer, slik som ødelagte strømledninger som truer med å gi et kraftig elektrisk støt til uforsiktige ninjaer.

Heldigvis får vi også massevis av bonuser som slippes av tilskuere og ødeleggbare objekter. I tillegg er det mulig å kjøpe spesielle ting i Naruto-butikken i spillet. Atari forteller også at vi får en mengde spesialbevegelser og mye opplåsbart ekstramateriale. Naruto: Ultimate Ninja lanseres til PS2 i november.

Siste fra forsiden