Animal Crossing: New Horizons - Nasjonalmuseet

Nasjonalmuseet låner ut kunstverk til Animal Crossing: New Horizons

Slik får du Munch eller Tidemand og Gude på veggen.

Nasjonalmuseet

I Animal Crossing: New Horizons kan spillere pynte opp og forme verdenen sin etter ønske. For eksempel kan man stille ut kunstverk i huset sitt eller designe egne klær, noe Nasjonalmuseet i Oslo har bitt seg merke i.

Slik ser Edvard Munchs Skrik ut i Animal Crossing: New Horizons.
Nasjonalmuseet

sine nettsider skriver museet at det har konvertert noen av sine kunstverk til Animal Crossing-form. Spillere som ønsker å stille ut for eksempel Edvard Munchs Skrik eller Tidemand og Gudes Brudeferd i Hardanger, kan følge trinnene nedenfor:

  1. Åpne Nintendo Switch Online-appen (tilgjengelig for iOS eller Android) på din telefon, og sett opp NookLink-funksjonaliteten for å koble appen med Animal Crossing-spillet.
  2. Gå inn på Animal Crossing-delen av appen og velg «Designs», og «Scan a QR code».
  3. Scan en av QR-kodene fra Nasjonalmuseets nettsider for å importere verket du ønsker deg og velg «Save». Det kan hende du må velge fullskjerm på det aktuelle verket for at QR-koden kan leses.
  4. Åpne NookPhone i Animal Crossing. Velg «Custom Designs» og trykk + for å laste ned. Nå ser du filnavnet på verket du scannet inn med QR-koden. Trykk OK, og plasser det i oversikten over egne design.

For spillere som er ute etter et kunstverk som tar litt mer plass, har Nasjonalmuseet også snekret sammen en større variant av Baldisholteppet. Dette krever at du skanner inn 15 forskjellige QR-koder og setter de sammen for å lage ditt eget teppe i spillet.

New Horizons er det nyeste innslaget i den populære Animal Crossing-serien og det første av sitt slag på Nintendo Switch. Spillet ble lansert i mars 2020, til stor jubel blant mange – deriblant vår egen anmelder.

Animal Crossing: New Horizons føles ut som en ideell videreføring av en veletablert spillserie, med alle de riktige forbedringene, uten å ofre den gode, hjemmekjære følelsen av å spille et Animal Crossing-spill. Dette er et perfekt venne- og familiespill som er trygt for barn i alle aldre, samtidig som jeg tror spillets humor treffer spillere i alle aldersgrupper, konkluderte Øyvind Steinkopf Sund.

Nintendo har store planer for Animal Crossing: New Horizons.
Utvikleren lokker blant annet med museumsaktiviteter og bryllup »

Siste fra forsiden