Nytt SOCOM fra Zipper

NATO-soldater på tokt

MAG-utvikleren vender tilbake til den taktiske skyteserien.

For sju-åtte år siden kom det første SOCOM på PlayStation 2. Dette var et taktisk skytespill hvor et lag på fire spesialsoldater måtte snike seg inn bak fiendens linjer for å kverke terrorister og utføre diverse andre oppgaver. I tillegg til enspillerdelen var det også mulig å kjempe mot andre spillere over nettet.

Taktisk kriging innebærer mye venting.

Utvikler Zipper laget flere oppfølgere til SOCOM, men de siste årene har de konsentrert seg om MAG mens andre utviklere har stått for nye SOCOM-spill. Ifølge den europeiske PlayStation-bloggen er serien nå tilbake hos Zipper igjen, og de er godt i gang med SOCOM 4: U.S. Navy SEALs.

Trass i tittelen får du i SOCOM 4 oppgaven med å lede en femmannsgruppe med NATO-soldater på oppdrag i Sørøst-Asia. Revolusjonære har tatt kontroll over et land som grenser til en av verdens viktigste skipsfartsruter, og laget ditt sendes inn for å rydde opp.

I rollen som kommandant må du og dine medsoldater bekjempe opprørerne og finne ut hva de egentlig er ute etter. De har mange flere enn dere, men til gjengjeld består laget ditt av noen av verdens beste soldater bevæpnet med avanserte våpnen. I løpet av seks dager må dere gjennom jungler og byer for å sette en endelig stoppe for kuppmakerne.

Som i alle andre SOCOM-spill blir det også en omfattende flerspillerdel. Denne gangen kan opptil 32 stykker spille samtidig og ikle seg draktene til flere av verdens beste spesialstyrker.

I Statene kommer SOCOM 4 i løpet av høsten. Når Europa får det vet vi ikke.

Siste fra forsiden