Konkurranse

Navnekonkurransen er avsluttet

Vi fikk inn over 8000 forslag til nytt navn på spillsiden i Tek.no-nettverket. Nå er vinnerne kåret.

Vi har de siste snaue to ukene avholdt en navnekonkurranse her på Tek.no/hvaskaljeghete, hvor brukerne har sendt inn sine forslag til navn på Tek.no-nettverkets nye spillside. Vi fikk inn over 8000 forslag i nominasjonsrunden, hvor vi i redaksjonen så valgte ut de 20 etter vår mening mest interessante forslagene til en finalerunde.

Nå er finalerunden over, og etter at alle stemmer er talt opp ble rekkefølgen blant de fem beste som følger:

  1. Spillbar.no (sendt inn av keu..@vlh..)
  2. Spillverket.no (sendt inn av mad..@gma..)
  3. Aspill.no (sendt inn av kar..@hot..)
  4. Tek.no/spill (sendt inn av pos..@knu..)
  5. Ludos.no (sendt inn av fro..@hot..)

Se hele listen her.

Premier

Det betyr altså at forslaget Spillbar.no går av med seieren i konkurransen og at førstepremien, en Asus G50V bærbar spill-PC, går til vedkommende som sendte inn dette forslaget. Vi gratulerer!

Vi har også blant alle 8000 forslagene trukket ut to trøstepremier, som går til de som forslo henholdsvis Gengame.no (sendt inn av olz..@hot..) og Ainteraktiv.no (sendt inn av far..@gmai..) (Disse mottar hver sitt Microsoft Sidewinder X6 tastatur. Gratulerer!

En stor takk rettes til alle som har bidratt med forslag og ikke minst deltatt i stemmegivningen. Dere som ikke vant denne gangen får nye muligheter om ikke lenge – følg med! :)

Hva blir navnet?

Selv om vinneren nå er kåret, er det i henhold til konkurransereglene ingen automatikk i at vi velger vinnerforslaget som endelig navn på spillsiden vår. Dette vil vi i redaksjonen nå se nærmere på og vi kommer tilbake med en avgjørelse i løpet av kort tid.

Siste fra forsiden