– Ingen grunn til bekymring

DICE forsikrer at de ikke nedprioriterer PC-versjonen av Battlefield 3.

Det har lenge vært uroligheter rundt neste utgave av den tradisjonsrike Battlefield-serien. Bakgrunnen for urolighetene er at DICE, utvikleren som står bak serien, har fokusert på å gi et tilbud for konsolleiere som vil prøve seg på det som primært var et PC-spill.

Bad Company 2 selger bra på PC.

– Det er ikke kostnadseffektivt å lage helt forskjellige versjoner, men du kan gjøre gode valg når det gjelder plattformspesifikke funksjoner isteden, uttalte Kertz i en Twitter-melding.

Det har vært spekulert i at DICE ville utvikle en egen utgave av spillet for PC, men dette er altså nå avkreftet. Samme designer som kom med meldingen på Twitter postet senere et lengre innlegg på utviklerens forum, der han forklarer hvordan plattformspesifikke funksjoner har blitt tatt hensyn til under utviklingen av tidligere titler i Battlefield-serien, før han lover at PC-versjonen av Battlefield 3 vil få særskilt oppmerksomhet.

– Det er for tidlig å snakke om detaljer, men det er ikke til å legge skjul på at PC-spillere er urolige for at Battlefield 3 blir utviklet med konsoll i tankene. PC-en er levende og fremdeles en stor plattform, det har Bad Company 2 bevist. Det er ingen hos DICE eller EA som kan argumentere mot salgstallene. Battlefield 3 trenger litt ekstra oppmerksomhet på PC, og jeg har tenkt å gi det den oppmerksomheten som tradisjonen og fanskaren vår krever, forteller Kertz videre.

Les også:Lager tidenes drøyeste samlerobjekt
Les også:Belønner førstehåndskjøpere av Fable 3
Les også:New Vegas fylt med småfeil

(Kilde: TotalVideoGames)

Siste fra forsiden