Nye prøvelser i Bioshock 2

Nede på bunnen i det mørke hav

En pakke med nedlastbart innhold er på vei.

Bioshock 2 tok oss med tilbake til den falleferdige undervannsbyen Rapture, og siden lanseringen i februar har det kommet et par pakker med ekstra innhold til spillet. 2K Games melder nå at en tredje dose er på vei og skal slippes på sensommeren.

Det blir mer av dette.

Den ferske pakken har fått navnet Protector Trials, og den går ut på å forsvare en av de gufne småjentene som bebor byen. En stadig strøm av mutanter angriper henne for å slå kloa i det dyrebare stoffet ADAM, og din oppgave er ganske enkelt å kverke dem og holde henne i live. Det loves svært hektiske og krevende kamper hvor du må gjøre fornuftig bruk av våpen og krefter.

Pakken inneholder seks kart basert på nivåer fra Bioshock 2, men pressemeldingen er litt vag på om disse er helt nye eller bare nye prøvelser i gamle miljøer. Uansett loves det flere pakker i nær fremtid som skal forlenge enspillerdelen av Bioshock 2.

Protector Trials slippes samtidig på Xbox 360, PlayStation 3 og PC 3. august. Prisen er 400 Microsoft-poeng eller rundt tredve kroner.

Siste fra forsiden