Nedlastbart innhold til Uncharted 2

Nedlastbart innhold til Uncharted 2

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Uncharted 2: Among Thieves har jevnt over blitt godt tatt i mot. Vår egen anmelder, Tormod, ga det 9/10 - en karakter vi kun gir til spill vi anser som klassikere.

Men Naughty Dog hviler ikke på laurbærene av den grunn. Nedlastbart innhold er på vei, og det innen dette året er slutt.

– Vi arbeider med det nå, og vi kan si at det vil komme nedlastbart innhold før nyttår. Uten at vi kan si noe spesifikt, så vil det inneholde nye baner og figurer. Noe vil være gratis og noe må en betale for, kunne Amy Henning hos Naughty Dog fortelle.

– Vi har mange på laget som jobber med dette, og noe av det vil være veldig kult. Vi tar det derfor veldig seriøst.

Den siste tiden har vist at Uncharted 2 har blitt en må-ha tittel for alle PS3-eiere. Og er du i beit for en slik konsoll, kan du nå kjøpe Uncharted 2 bundlet med en 250GB PS3. Sjekk Prisguiden for mer informasjon. (Bla lengre ned på listen for å finne 250GB-pakken)

(Kilde: Industrygamers)

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen