Need for Speed Payback er annonsert

Virker å være veldig inspirert av The Fast and the Furious.

Electronic Arts viste i dag frem det neste spillet i Need for Speed-serien i en historiefokusert trailer. Den ser du over.

Need for Speed Payback slippes 10. november til Xbox One, PlayStation 4 og PC, og er i likhet med de to forrige spillene i serien utviklet av svenske Ghost Games. De som har EA Access eller Origin Access får spille spillet i 10 timer allerede 2. november.

Inspirert

Som du ser i traileren virker utviklerne å være sterkt inspirert av filmgiganten Fast and the Furious – kanskje ikke så rart, når filmserien har greid å karre seg opp til sjetteplassen på listen over mest inntektsinnbringende filmserier noensinne.

Need for Speed Payback
EA

Plottet virker også å være omtrent like alvorlig som det filmserien byr på, basert på pressemeldingen.

– Satt til undergrunnsmiljøet i Fortune Vally skal spillere kjøre som tre forskjellige figurer. De møtes igjen for å dra på en hevntokt mot The House, et ondsinnet kartell som har kontroll over byens kasinoer, kriminelle og politistyrke. De møter forskjellige hindre og begivenheter under navnene Tyler, the Racer; Mac, the Showman og Jess, the Wheelman for å vinne miljøets respekt, utbasunerer presseskrivet.

Samtidig lover Ghost Games å levere alt fansen liker med serien, fra utstyrsmulighetene til bilutvalget og sandkassekjøring, bare at det nå er sydd sammen med en bombastisk fortelling.

Vi får garantert vite mer om spillet allerede neste helg, når EA sparker igang E3-messen allerede lørdag 10. juni.

Får håpe at teamet har noe litt mer spenstig i år.
Need for Speed var ikke akkurat en innertier i 2015 »

Siste fra forsiden