– Nei, enspiller-«mods» stenger deg ikke ut fra Grand Theft Auto V

Rockstar beklager oppstyret.

Rockstar Games

Den siste uken har Grand Theft Auto V-miljøet slitt med uvisshet rundt hvilke typer modifikasjoner som egentlig er lov og ikke i Windows-utgaven. Etter at flere meldte om å bli bannlyst fra online-modusen for å ha brukt bare modifikasjoner til enspillerdelen, begynte kaoset å spre seg.

En rekke personer som hevder de ble utestengt på feil grunnlag.

Grand Theft Auto V-utvikleren Rockstar har nå kommet på banen og avkreftet at noe slikt har skjedd. Ingen har blitt, eller kommer til å bli, utestengt fra nettdelen bare for å ha installert enspillermodifikasjoner, sier de.

– For å være tydelig: modifiseringsreglene våre har ikke endret seg, og er det samme som de var for Grand Theft Auto IV. Nylige oppdateringer til Grand Theft Auto V på Windows hadde en uønsket bivirkning som gjorde enkelte enspillermodifikasjoner uspillbare, forklarer utvikleren.

Nettjukserne skal få svi

Det er tomsingene som velger å bruke modifikasjoner til å skaffe seg fortrinn, eller lage kvalm for andre i Grand Theft Auto Online som skal være fokuset til utvikleren. Disse personene blir selvfølgelig kastet ut av spillmodusen, og Rockstar sier de jobber hele tiden med å fjerne juksemuligheter.

Likevel er det vanskelig for spillutvikleren å hindre at enspillermodifikasjoner ødelegges mellom oppdateringene alltid, siden de selv ikke har noen kontroll over miljøet.

Grand Theft Auto V ble lansert til Windows 14. april, etter å først ha vært ute på Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 og PlayStation 3 en stund. Da vi så på den nye PC-utgaven kalte vi det den utvilsomt beste versjonen av spillet.

Allerede har det kommet en rekke modifikasjoner til spillet.
Modder tar over Grand Theft Auto V-mobilen med sin egen telefon »

Siste fra forsiden