Neverwinter annonsert

Rollespillentusiaster, gled dere.

For alle med kjennskap til rollespill, eller nærmere bestemt Dungeons & Dragons-universet, burde Neverwinter være et kjent sted. Nå kan du snart avlegge byen nok et besøk.

Atari Europe og Cryptic Studios har nå kunngjort at et nytt rollespill med den enkle tittelen Neverwinter er under utvikling til PC med sikte på lansering i løpet av fjerde kvartal 2011.

Spillet skal bli et klassisk D&D-eventyr, og utvikleren Cryptic har samarbeidet tett med D&D-utgiveren Wizards of the Coast i arbeidet med spillet. Cryptic har tidligere stått bak titlene City of Heroes, City of Villains, Champions Online og Star Trek Online.

Neverwinter er et lagbasert rollespill hvor man kan velge mellom fem D&D-klasser og danne samarbeidsgrupper på fem, enten sammen med venner eller med CPU-allierte. Spillere kan også skape deres egne historier og oppdrag ved hjelp av et brukervennlig system som foreløpig har fått navnet Forge.

Den besteselgende forfatteren R.A. Salvatore er ansvarlig for bakgrunnshistorien til spillet og skal slippe sin første bok i Neverwinter-trilogien, Gauntlgrym, allerede i oktober i år.

Selve spillet må vi som sagt vente en stund på, men i mellomtiden kan man følge med på hjemmesiden for mer informasjon.

Les også:Anmeldelse: Neverwinter Nights 2
Les også:Dragon Age 2-dato klar
Les også:Mass Effect 2 når nytt publikum

Siste fra forsiden