Niantic hinter til en ny generasjon monstre i Pokémon GO

Turtwig, Chimchar og Piplup dukket opp for å feire spillets toårsjubileum.

Niantic

Pokémon GO feirer to samfulle år i disse dager, og det feirer utvikler Niantic blant annet ved å slippe et finfint bilde som viser fram alt som har skjedd i det populære mobilspillet det siste året.

Starly er bare én av de nye skapningene vi antagelig vil få se i Pokémon GO framover.
Nintendo

På bildet (som du ser over) ser vi blant annet hvordan to spillere bytter monstre (en funksjon som nylig ble introdusert til spillet), mens Mew, Celebi og en håndfull andre legendariske pokémon viser seg fram i bakgrunnen.

Alt dette er vel og bra, men det mest interessante ved bildet er det at de tre starter-monstrene fra spillseriens fjerde generasjon også har sneket seg med på festen.

De tre, gresstypen Turtwig, ildtypen Chimchar og vanntypen Piplup, dukket for første gang opp i Pokémon Diamond & Pearl, og representerer da at den neste pokémon-generasjonen antagelig snart er på vei inn i Pokémon GO.

Lucario dukket først opp i den fjerde pokémon-generasjonen.
Nintendo

Den tredje generasjonen dukket opp i spillet over flere måneder i fjor høst, så da er det naturlig å tenke at den fjerde generasjonen (med sine 107 lommemonstre) vil følge en lignende lanseringsstrategi.

Stadige nyheter

Pokémon GO tok verden med storm da det ble lansert i juli 2016, og selv om populariteten ikke er den samme som den gang, har Niantic fortsatt å oppdatere spillet med stadig nye funksjoner og monstre.

Den tidligere nevnte byttingen er ett eksempel, mens spillere også har kunnet utføre oppgaver for å forske på pokémon, finne alternative utgaver av klassiske monstre (såkalte «Alolan»-former), kjempe mot hverandre og mye mer.

Elementer fra Pokémon GO har også blødd over i de mer tradisjonelle spillene:
Pokémon Let's Go, Pikachu og Let's Go, Eevee lanseres i høst »

Siste fra forsiden