Nightingale

Nightingale lar deg bygge verdener med spennende samlekortmekanikk

Overlevelsesspillets nyeste trailer viser frem Realm Cards.

Nightingale er et nytt samarbeidsfokusert overlevelsesspill fra tidligere Bioware-sjef Aaryn Flynn og hans Inflexion Games. Prosjektet ankommer early access på PC senere i år, og torsdag fikk vi nytt glimt av hva utvikleren snekrer sammen.

Mange verdener å utforske.
Inflexion Games

I videovinduet over ser du en fersk trailer for spillet, med fokus på det som heter Realm Cards. Disse samlekortene drifter Nightingales mystiske portaler, og lar deg velge hva slags verdener du vil reise til.

Ett papir med krusedull, en dæsj lilla olje og en slags forgylt sirkelting blir for eksempel til et ørkenkort. Sett det inn i portalen, og vipps så kan du forflytte deg fra et sumpmareritt til en solfylt ørken. Her er det visstnok et hav av muligheter.

Bygg alene eller sammen med venner.
Inflexion Games

Bruk av portalene er imidlertid ikke fritt for farer. Du åpner nemlig også døren for en haug med uhyggelige beist som liker aller best å spise deg opp, og når de angriper er det frem med børsa hvis du ønsker å overleve.

I hver verden får du sanke ressurser, bygge verktøy og opprette byggverk i alle fasonger og størrelser. Inflexion lover materialer og design fra alle verdens hjørner og tidsepoker, slik at du kan bygge alt fra laftehus til Taj Mahal-etterligninger.

Det hele kan oppleves alene eller sammen med venner. Spillere kan fritt hoppe ut og inn i hverandres verdener og bygge, jakte og utforske sammen hvis man vil.

En endelig slippdato er ikke fastsatt.

Ser du etter flere E3-nyheter?
Vi har samlet alle artiklene våre fra årets spillsommer »

Siste fra forsiden