Ninety-Nine Nights blir MMO

Kalkunserien utforsker nye beitemarker.

Dette er en hard bransje, og det skal mye til for å hevde seg i et stadig trangere marked. Noen sjangere er mer tilgivelige enn andre, og det å tjene penger på et actionspill er for eksempel en del mer overkommelig enn å gå i overskudd med et massivt onlinespill. Det ser likevel ikke ut til å hindre japanske Q Entertainment.

Ninety-Nine Nights II ble aldri noen suksess.

Skal vi dro spillnettstedet Adriasang har de nemlig bestemt seg for å utvide sin Ninety-Nine Nights-serie til å omfatte et splitter nytt MMO-spill. Utviklingen skal skje i samråd med taiwanske UserJoy Technology. Sistnevnte har tidligere utviklet AngelLoveOnline og Angel Senki, som aldri fikk en europeisk utgivelse.

N3 Online, som utgiverne selv kaller spillet, skal angivelig inneholde en kombinasjon av kjappe action- og strategielementer. Videre vil det bys på typiske MMO-elementer som spiller mot spiller-kamper og større samarbeidsoppgaver. Det hele skal være gratis å spille, og heller hvile på såkalte mikrotransaksjoner.

Det første spillet i Ninety-Nine Nights-serien var blant de første utgivelsene til Xbox 360, og høstet lunken kritikk her på berget. Ninety-Nine Nights II gjorde det enda dårligere, og har endt opp i bunnsjiktet kritikkmessig.

Det er fortsatt ikke kjent når N3 Online utgis.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden