Nintendo 64-klassikerne Turok gjenoppstår på Xbox One

Se trailerne av de nye versjonene.

Om du eide en Nintendo 64 er sannsynligheten stor for at du har hørt om Turok-serien, de viltre førstepersons skytespillene hvor man jakter dinosaurer og andre beist. Nå kommer de til Xbox One. Det melder blant andre Polygon.

Både Turok Dinosaur Hunter og Turok 2: Seeds of Evil er lagt ut til forhåndsbestilling hos Microsoft med lanseringsdato den 2. mars, og en trailer kan du se øverst i artikkelen. De to nyversjonene er laget av Nightdive Studioes, utvikleren bak den nye System Shock-versjonen som nylig ble lagt på is.

NightDive Studios

Ligner på Nintendo 64-versjonene

De nye Turok-versjonene skal by på en god del grafiske forbedringer, men utviklerne har likevel beholdt det generelle utseendet til Nintendo 64-utgavene, som man kan se av traileren.

Nightdive Studios, som spesialiserer seg på oppussing av eldre spill, har allerede sluppet nye utgaver av Turok-spillene til PC på Steam, og nå er altså turen kommet til Xbox One-plattformen.

Turok-spillene ble opprinnelig utviklet av studioet Iguana Entertainment og ble svært godt mottatt i sin tid. Spillene foregår i jungel-omgivelser og byr på en rekke ulike våpentyper, fra pil og bue til tunge mitraljøser, og massevis av kreative fiender.

I tillegg til de to nevnte spillene består serien også av en tredje Nintendo 64-tittel, Turok 3: Shadow of Oblivion, og i 2002 kom det ut en tittel til PlayStation 2 og Xbox kalt Turok: Evolution. Det siste spillet i serien heter kun Turok og ble lansert til Playstation 3, PC og Xbox 360 i 2008, men dette hadde ingenting å gjøre med de øvrige spillene.

Her er et annet spill som nylig ble oppusset: Slik ser nye Burnout Paradise ut »

Siste fra forsiden