Nintendo girer opp

Metroid: Other M og Super Mario Galaxy 2 kommer tidligere enn ventet.

Et godt år for Wii-eiere avhenger av at Nintendo selv leverer varene. For 2010 har japanerne minst tre store, kjente navn på vei: Metroid: Other M, Super Mario Galaxy 2 og Zelda Wii.

Les også: Metroid: Other M til sommeren

Metroid: Other M

Ifølge IGN har Nintendo bekreftet at både Metroid og Mario vil se dagens lys (i vesten) i løpet av årets tredje kvartal – mellom juni og august. For å understreke det skal Nintendos Greg Arthurton ha fortalt at de to definitivt ikke er julesesong-materiale.

Hvis ikke Mario og Metroid er julesesong-materiale, tør vi påstå at det ikke er mange andre kandidater enn det ikke navngitte Zelda til Wii igjen.

Les også: –Zelda Wii må bli perfekt

Super Mario Galaxy 2

I alle tilfeller forventer vi flere avsløringer fra Nintendo de kommende dagene. Senere i dag amerikansk tid avholder Nintendo et arrangement for pressen i San Fransisco, og i morgen har de lignende planer for London.

Nintendo sparer trolig noen godbiter til de store spillmessene i sommer, men det er i det minste bekreftet at Metroid: Other M vil vises for de fremmøtte på arrangementene, noe redaktøren for det offisielle Nintendomagasinet i Australia kunne avsløre for sine Twitter-tilhengere.

Les også: Disse gleder vi oss til

(Kilde: IGN)

Siste fra forsiden