Nintendo hinter om enda et Zelda-spill på Switch

Seriens produsent mener de ikke fikk utnyttet alle funksjonene med Breath of the Wild.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild kan få en oppfølger.
Nintendo

The Legend of Zelda: Breath of the Wild har vært på horisonten en stund og er nå omsider nært forestående. Dermed er nok tanken om enda et Zelda-spill på Switch-plattformen trolig ikke spesielt nærværende for de fleste, men nettopp dette kan nå se ut til å være en reell mulighet.

I et intervju med IGN nylig hintet nemlig sjefsprodusent for Zelda-serien, Eiji Aonuma, at en ny Zelda-tittel til Switch er høyst sannsynlig.

Mener Switch har mer potensiale å ta av

– Jeg har ikke vært i stand til å bruke alle de nye funksjonene til Switch-systemet fullt ut. Det er en mulighet for et annet Zelda-spill på Switch, sa Aonuma i intervjuet.

The Legend of Zelda: Breath the Wild.
Nintendo

På spørsmål om hvordan han ser for seg at den neste tittelen vil bli, svarte japaneren at den spillmekaniske kjernen trolig vil være den samme, og at de må finne en måte å bygge videre på det serien allerede byr på.

Antallet Zelda-spill på konsollplattformene har variert en del. Wii fikk kun én egen tittel, Skyward Sword, og om man ser bort fra nyversjonene av Wind Waker og Twilight Princess har det som kjent ikke blitt lansert noen Zelda-spill til Wii U til tross for at det nå er over fire år siden konsollen ble lansert.

Å slippe minst to Zelda-spill til Switch kan være en måte å «kompensere» for dette på. Når den nye tittelen eventuelt vil komme er selvsagt ennå helt i det blå.

Vi har allerede fått prøve Nintendo Switch »

Siste fra forsiden