Nintendo - The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Nintendo setter ikke opp prisen på alle spill – vil vurdere fra spill til spill

Selskapet oppklarer etter prisøkning for The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Nintendo

Etter onsdagens Nintendo Direct-sending, dukket The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom opp for forhåndssalg i en rekke butikker. Det førte til mye spekulering i alle hjørner av Internett.

LES OGSÅ: Se ny, eksplosiv The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom-trailer »

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom koster mer enn andre Nintendo-spill.
Nintendo

Spesielt over dammen bet mange seg nemlig merke i at prisen lå på 70 dollar, sammenlignet med 60 dollar som Switch-spill har kostet til nå. Nintendo påpeker imidlertid at dette ikke betyr en prisøkning for alle fremtidige titler.

Vurderer fra spill til spill

I en uttalelse til GameInformer forklarte Nintendo at det vurderer hvert spill for seg og setter pris deretter. Selskapet følger med andre ord ikke helt etter PlayStation og Xbox, som begge har jekket opp prisene på sine spill.

Her i Norge har The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom landet på 679 kroner som veiledende pris. Det er hakket opp fra en rekke andre kommende Switch-spill, som for eksempel Pikmin 4, Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon og Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp. Disse koster 589 kroner i Nintendo eShop.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom koster for øvrig like mye som det forgjengeren Breath of the Wild gjør nå. Det etter at Nintendo satte opp eShop-prisen fra 589 til 679 kroner tilbake i 2019.

LES OGSÅ: Valve anbefaler kraftig økning i norske spillpriser på Steam »

Siste fra forsiden