The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom trailer

Se ny, eksplosiv The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom-trailer

Her får vi se mye av hva vi kan forvente av Breath of the Wild-oppfølgeren.

Onsdag kveld viste Nintendo mer av The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom som slippes 12. mai i år. Du kan se traileren til Breath of the Wild-oppfølgeren over.

Basert på traileren kan det virke som om hovedperson Link får noen nye ferdigheter å rutte med denne gangen. Vi ser ham blant annet suse rundt på Hyrules gresskledde plener i en slags hjemmesnekra(?) bil. Og det er også ut som om den røde blodmånen – som var kilden til monstre i det første spillet – vil ha litt mer innvirkning på historien denne gangen.

Opp i skyene

I en pressemelding sendt ut i fjor fortalte Nintendo litt mer om spillet.

– I tillegg til Hyrules omfattende landskap, vil dette nyeste innslaget i The Legend of Zelda-serien ta deg opp i skyene og en utvidet verden som går videre utover det, forteller Nintendo.

I fjor meldte Nintendo at de så seg nødt til å utsette spillet fra 2022 til 2023.

Det tok lang tid før Nintendo kunngjorde navnet på spillet. De ønsket å bevare mystikken.

– Angående hvorfor vi holder på navnet, så må dere bare vente å se fordi Zelda-navn er selvfølgelig ganske viktige. De undertitlene begynner å gi små hint om hva som kanskje kommer til å skje, sa Nintendo i 2021.

Noe av det vi vet om spillet så langt er at verdenen utvides til å inkludere svevende øyer i skyene. I tillegg skal Link få en rekke nye verktøy å håndtere, blant annet en flammekaster, og noe som lar ham passere gjennom vegger.

Siste fra forsiden